Het verhaal van: Anneke

Kennen jullie mijn moeder Anneke? Die vrouw die altijd aan anderen denkt en niet zo aan zichzelf? Nou, mijn moeder volgt eindelijk haar hart!

Mijn moeder denkt altijd aan anderen en wat ze zelf wilt, stuurt ze altijd naar de achterkant. Een aantal jaar geleden kreeg ze ineens van haar arts te horen dat ze fibromyalgie had en dat sloeg bij haar in als een bom.

Ze troostte zichzelf met eten en kwam snel heel veel kilo’s aan. Na een goed gesprek besloot ze af te slanken. Binnen een jaar viel ze twintig kilo af, deed mee aan de Mud Masters én werd Wereldkampioen Line Dance. Zo zie je maar: nooit opgeven!

Langzaam kwam ze er achter dat ze ook niet meer heel gelukkig op haar werk was. Wat ze heel leuk vindt om te doen: creëren! Zo begon ze met het naaien van kussens, tasjes en yogamattassen. En inmiddels doet ze kledingreparaties, heeft ze een website en visitekaartjes!

Dit heeft ze allemaal gedaan door voornamelijk een verandering in haar mindset. Een echte powervrouw!

Leave a Reply