Ik ben er klaar voor!

Cursussen, opleidingen, boeken lezen en naar events gaan. Heb ik wel genoeg kennis om mijn droomleven te leiden? F*ck it, let’s go!

English below

Als ik één ding heb geleerd van al die cursussen, opleidingen, boeken en events is het wel: Start before you’re ready! Er is altijd wel wat om je tegen te houden dus begin.

Bijna het boek van Esther Jacobs uit: Handboek voor wereldburgers en bezig met de cursus Roadmap to Succes & Happiness van Michael Pilarszyk. Zaterdag mijn eerste hart-vol-event gehouden en ja, ik ben er klaar voor! Zoals Esther het zou zeggen: no more excuses!

Dus lieve mensen, bij deze: wat ik al 5 jaar wil, ga ik doen!

Ik ga mensen coachen om hun hart te volgen. Dit kan door middel van persoonlijke coaching of via Skype, tijdens mijn retreats, workshops en evenementen. Op de SUP of tijdens een Yogales. Vanaf nu draait het maar om 1 ding en dat is JOU inspireren.

Ik ben er klaar voor. Jij ook?

English

I am ready!

Course, education, books and events. Do I have enough knowledge to live my dream life? F*ck it, let’s go!

I I learned one thing out of al these things I’ve done, it is: start before you’re ready! There’s always something that’s stopping you.

I’ve almost finished the book from Esther Jacobs: Handboek voor wereldburgers and I’m busy with the course Roadmap to Succes & Happiness from Michael Pilarszyk. Saturday I did my first event with goalsetting and follow your heart. As Esther would say it: no more excuses!

So, my dear people. I scream: After 5 years, I finally do what I always wanted to do!

I’m going to coach people to follow their heart. This is possible through personal coaching, Skype, during my retreats, workshops and events. On the SUP or during Yoga. From now on, I’m only busy with one thing: inspire YOU!

I am ready, are you?!

Leave a Reply